Investeer mee in nieuwe aanpak armoede

STRO wil grote stap doen in armoedebestrijding door vergroting van de impact van geld dat migranten naar huis sturen. Als dat geld omgezet wordt in circulair geld, kunnen arme gebieden zich bevrijden van de permanente economische depressie. Circulair geld blijft langer in de lokale economie circuleren zodat de kansen op werk groeien en het inkomen in arme gebieden toeneemt (voor meer uitleg klik hier).

Echte veranderingen zijn zeer urgent

Steeds meer mensen en bedrijven in Nederland en daarbuiten gebruiken circulair geld. Zo bouwen zij mee aan een economie die beter is voor mens en milieu. Dit is fantastisch, maar met het huidige groeitempo zal het nog jaren duren voordat we met z’n allen op grote schaal een verschil maken. En dat moet sneller, want echte veranderingen in de door geld geleide economie zijn zeer urgent.

Eerlijke kans op welvaart voor iedereen

STRO kiest nu voor een grote ambitie via de omzetting van overboekingen van migranten naar huis in circulair geld. Het @ndere, circulaire geld kan op korte termijn de transitie inzetten naar een beter milieu en naar een eerlijke kans op welvaart voor iedereen. Een transitie die alle mensen overal ter wereld ook weerbaarder maakt tegen de gevolgen van klimaatverandering.

U kunt STRO steunen bij dit project met een donatie?