Netwerk Utrechtse Euro organiseert ondernemersdiner

Op 13 februari organiseert het netwerk Utrechtse Euro voor het eerst een ondernemersdiner. Dit is een nieuw idee dat gaandeweg wordt uitgebouwd en verbeterd. De eerste editie is in samenwerking met Duurzaam Utrecht Meetup, een maandelijkse borrelronde voortkomend uit de Duurzame Week. De Utrechtse Euro gaat dé munt van de Duurzame Week 2018 worden met dus veel lokale uitgaven. De borrel zal van 17:00 tot 19:00 uur zijn. Het diner zal om 19:00 uur starten.

We gaan tijdens het diner gebruik maken van elkaars netwerk. Het Utrechtse Euro team zoekt bijvoorbeeld nog een schoonmaakbedrijf voor het netwerk. Denk vast na over waar jij het netwerk voor kunt gebruiken!

Het idee is als volgt:

  • Ondernemers kunnen zich aanmelden voor het ondernemersdiner dat bij een Utrechtse Euro lid gehouden wordt. Aanmelden doe je hier.
  • Je betaalt U€/€ 30,- per persoon of je levert als ondernemer een product of dienst.
  • De eerste editie zal zijn bij In De Ruimte aan de Oudegracht en Jan van Troost & Proost zal koken voor ons. Twan Luttikhold van het netwerk draagt bij door het te organiseren en de afwas te doen, samen met Eva van het Aktiebureau en Livebuild.
  • Zo gaan we samen met het netwerk een toffe avond organiseren met allemaal lokale producten en diensten!
  • Wat kunnen we nog gebruiken? Een lekker biertje en wijntje. Iets lekkers voor bij de koffie (ingevuld door BonMarie) en de koffie zelf? Of neem jij misschien 3 mede-ondernemers mee die nog niet deelnemen aan de Utrechtse Euro? Dit alles maakt óf de avond dán wel het netwerk sterker. Laat weten als je andere leuke ideeën hebt.
  • Als we de balans opmaken en er blijven Utrechtse Euro’s over is het idee om deze te doneren aan Straatnieuws. Zij gaan dan met Utrechtse Euro’s bijvoorbeeld mutsen en handschoenen kopen voor de verkopers van de straatkrant.

Het is noodzakelijk om je aan te melden omdat we moeten weten voor hoeveel personen we gaan koken!

Wat?                                                                   Ondernemersdiner

Waar?                                                                 In De Ruimte, Oudegracht 230, Utrecht

Hoe laat?                                                           Aanvang 19:00

Duurzaam Utrecht Meetup!?                   Aanvang 17:00, ook bij In De Ruimte